Вести

Ladna и оваа година ја поддржа Конференцијата за друштвен активизам-ENGAGE...

По повод Светскиот ден на водата, Ladna и оваа година беше дел од...

Под годинешното мото „Децата и бубрежните болести-Дејствувај навреме за да ги спречиш“...

Врвниот квалитет на природната изворска вода Ladna...

По повод својот јубилеј од 45 години постоење, фестивалот на детска песна...

Сите информации за Ladna детскиот ликовен конкурс 2015 може да ги дознаете на линкот...

Магрони ДОО оваа година ќе присуствува на саемот на Асоцијација на производители на приватна марка (PLMA) во Амстердам...

Ladna и оваа година зеде учество на настанот по повод „Светскиот ден на водата“...

Ladna и оваа година во соработка со Здружението за бубрежно болни граѓани „Нефрон“...

Ladna уште еднаш ја покажа својата хуманост и донираше...