Вести

Сите информации за детскиот ликовен конкурс 2018 може да ги дознаете на следниов линк: 

 

 

Кратка приказна за Јана Илијевска минатогодишната победничка на детскиот ликовен конкурс на Ладна во категоријата од 7-10 години

Патувањето во Дизниленд е искуство кое ги активира сите сетила и ја буди фантазијата не само кај децата туку и кај возрасните...

Ladna беше спонзор на овогодинешниот детски фестивал „Виножито“ 2017

Сите информации за детскиот ликовен конкурс 2017 може да ги дознаете на следниов линк...

На 10-ти јуни 2017 се одржа изложба од третиот ликовен конкурс.

Ladna беше спонзор на овогодинешниот детски фестивал „Поточиња“

Сите информации за Ladna детскиот ликовен конкурс може да ги дознаете на линкот...

На 7-ми мај во Мала Станица официјално беа доделени наградите од вториот детски ликовен конкурс Ladna...

Ladna беше дел од третиот Скопски цветен фестивал...