Препорачано од ЗПМ

Прва вода препорачана од Здружението на педијатри на Македонија.

Вашето мало богатство го заслужува најдоброто. Ладна е првата вода во Македонија која е препорачана од Здружението на педијатри и е најпогодна за вашите најмили и најмали.

Полнета од изворот Бреза Лисец на надморска височина од 1 497,5 метри во недопрената природа на зелените осоговски врвови, Ладна е и потврдено идеалниот избор за целото ваше семејство.