Вести

Светски ден на водата 2016

По повод Светскиот ден на водата, Ladna оваа година беше дел од театарската претстава на тема: „Капка вода за живот и подобра вода, подобра работа, подобар живот“ и дел од едукативните работилници кои се одржаа на 22-ри март во Културниот информативен центар Салон 19,19, во организација на Институтот за јавно здравје.