Вести

Ladna на детскиот фестивал „Виножито“ 2017

Ladna беше спонзор на овогодинешниот детски фестивал „Виножито“ 2017, кој се одржа на 29-ти октомври во МНТ во Скопје. Ladna како редовен поддржувач на културните настани донираше води и сокчиња на веселите и распеани дечиња.