Вести

Ladna детски настан 2017

На 10-ти јуни 2017 се одржа изложба од третиот ликовен конкурс кој го организираше Ladna. Сите цртежи од конкурсот беа изложени во Мала Станица и беа доделени наградите за најдобрите цртежи. Победниците се израдуваа за главната награда, патување во Дизниленд - Париз, а се доделија и други награди како курсеви по цртање и таблети за цртање.