Вести

Фестивал на детска песна „Златно Славејче“ 2015

По повод својот јубилеј од 45 години постоење, фестивалот на детска песна „Златно Славејче“ оваа година се одржа во Спортскиот центар "Борис Трајковски“ од 19-ти до 21-ви ноември.

Ladna и оваа година не ја пропушти можноста да биде ексклузивен спонзор на фестивалот и повторно да ги израдува најмалите со подароци.

Сите посетители и изведувачи на фестивалот се освежуваа со Ladna.