Вести

Цветен фестивал 2016

Ladna беше дел од третиот Скопски цветен фестивал, кој се одржа на 14 и 15 мај во Градскиот парк.

Целта на фестивалот беше на едно место да ги собере сите љубители на цвеќето и природата, а децата и учениците да ја изразат својата умешност со цвеќето преку организирање на креативни работилници.