LADNA JUICY

Скокни во витаминска авантура! Вкуси Џуси!

Ladna juicy е негазиран освежителен безалкохолен пијалак со овошен сок.  Производот е достапен во неповратна ПЕТ амбалажа во пакување од 0.5л и 1.5л.

Освежувајте се и уживајте во некој од вкусовите на Ladna juicy: портокал, мултивитамин, праска и зелено јаболко.