Ладен чај

Откриј ја свежината

Ladna ice tea е негазиран освежителен безалкохолен пијалак од растителни екстракти.  Производот е достапен во неповратна ПЕТ амбалажа од 0.5л и 1.5л.

Освежувајте се каде и да одите со неповторливиот вкус на Ladna ice tea лимон и предизвикајте ги вашите сетила со уникатниот вкус на Ladna ice tea праска.