News

Детски фестивал „Поточиња“ 2017

Ladna беше спонзор на овогодинешниот детски фестивал „Поточиња“, кој се одржа на 8-ми и 9-ти април во Македонска Опера и Балет во Скопје.


Додека уживаа во прекрасната атмосфера на фестивалот, децата се освежуваа со Ladna и добија подарок блокче и боички Ladna.