News

Ladna детски настан 2016

На 7-ми мај 2016 во Мала Станица официјално беа доделени наградите од вториот детски ликовен конкурс Ladna-патување во Дизниленд Париз, курсеви за сликање и таблети за цртање, а сите посетители се забавуваат со хорот на „Златно Славејче“.

Исто така беше отворена изложбата на преку 1000 цртежи испратени за детскиот ликовен конкурс Ladna, која траеше до 17-ти мај.